Oferta educațională 2021-2022

STIMAȚI PĂRINȚI,

Vă anunțăm cu bucurie despre demararea procesului de înscriere a copiilor în clasa I pentru anul de învățământ 2021–2022.
În cazul în care oferta noastră răspunde așteptărilor dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți un mesaj la numărul de telefon 069233012 sau la emailul abecelus@gmail.com pentru a programa o discuție la această temă.
Termenul limită pentru înscriere este 1 martie 2021, după care locurile disponibile sunt propuse solicitanților din afara instituției noastre.

CONDIȚII

Asigurăm cele mai bune condiții pentru dezvoltarea competențelor elevilor.
Dispunem de săli de clasă echipate modern, teren de joacă, stadion, sală de sport, bucătărie proprie, sufragerie și tot necesarul pentru o copilărie fericită.

CURRICULUM

Școala-Grădiniță Abeceluș aplică integral programa națională pentru învățământul primar. În procesul educațional/ didactic se va folosi curriculumul pentru clasa I, cu predare în limba română, aprobate de MECC.
Activități extracurriculare: Limba engleză, Robotică.

RESURSE UMANE

Cadrele didactice ale școlii noastre se remarcă prin pregătire profesională excelentă, rezultate frumoase și printr-o adevărată vocație pentru misiunea de dascăl. Pedagogii noștri sunt preocupați permanent de creșterea propriilor performanțe didactice și sunt interesați de calitatea activității pe care o desfășoară.

VARIANTE DE PROGRAM ZILNIC

08:15–13:30 – Program educațional/didactic
Include ore de curs, mic dejun, gustare de fructe, masa de prânz și ora de opționale.
13:30–17:00 – Program after-school
Include activități educaționale, joacă supravegheată, pregătire teme (dacă este cazul), activități extracurriculare, club de limba engleză, club de robotică, club de teatru, cină (la alegerea copiilor și părinților).