Oferta educațională

MISIUNEA NOASTRĂ

Ne angajăm să generăm beneficiarilor noștri un mediu educațional provocator și totodată stimulativ, care are drept scop ca fiecare elev să dobândească o gamă de abilități necesare pentru a reuși într-o lume modernă și globalizată, să primească o educație personalizată, care le permite să își atingă potențialul maxim, în același timp să relaționeze cu comunitățile lor, personal și digital și să interacționeze cu oameni din culturi diferite, încurajându-i astfel să păstreze pentru tot restul vieţii dorinţa de a învăţa. Școala noastră oferă elevilor servicii educaţionale bazate pe obiectivitate, responsabilitate, performanţe, egalitatea şanselor, la un înalt standard de calitate, în contextul naţional şi european, pentru dezvoltarea valorilor umane şi formarea competenţelor profesionale care să corespundă cerinţelor unei societăţi democratice bazate pe cunoaştere.

CURRICULUM

Școala Primară-Grădiniță Abeceluș aplică programa națională pentru învățământul primar. În procesul educațional/didactic se vor folosi curricula pentru clasa I, cu predare în limba română, aprobate de MEC.

Activități extracurriculare: Limba engleză, Robotică.

Din clasa a II-a – Limba Germană și Programarea.

CONDIȚII

Asigurăm cele mai bune condiții pentru dezvoltarea competențelor elevilor.

Dispunem de săli de clasă echipate modern, teren de joacă, stadion, sală de sport, bucătărie proprie, sufragerie și tot necesarul pentru o copilărie fericită.

RESURSE UMANE

Cadrele didactice ale școlii noastre se remarcă prin pregătire profesională, rezultate frumoase și printr-o adevărată vocație pentru misiunea de dascăl. Pedagogii noștri sunt preocupați permanent de creșterea propriilor performanțe didactice și sunt interesați de calitatea activității pe care o desfășoară.

VARIANTE DE PROGRAM ZILNIC

08:15–13:30 – Program educațional

Include ore de curs, mic dejun, gustare de fructe, masa de prânz și ora de opționale.

13:30 -17:00 – Program after-school

Include activități educaționale, joacă supravegheată, pregătire teme (dacă este cazul), activități extracurriculare, gustare, cină (la alegerea copiilor și părinților).