Ciclul primar / Viața școlii
100 de zile de școală pentru elevii clasei întâi
19 februarie 2024
Astăzi, 19 februarie 2024, Școala Primară-Grădiniță “Abeceluș” a fost martora unei sărbători de neuitat: 100 de zile de școală pentru elevii clasei întâi, sub îndrumarea dedicată a învățătoarei Aliona Rotari. Într-un gest simbolic și profund educativ, elevii noștri au devenit pentru o zi educatorii, profesorii și antrenorii celor mai mici învățăcei de la noi din instituție. Această zi specială a fost marcată printr-o libertate înduioșătoare de exprimare, inițiativă și o incredibilă încredere în sine, ilustrând cât de mult au crescut și au învățat elevii noștri în aceste prime 100 de zile de școală.
Micii școlari au impresionat cu activități variate, de la educație digitală la lecții de limbă engleză și dans, demonstrând nu doar abilități teoretiice, dar și o capacitate remarcabilă de muncă în echipă și cooperare. Preșcolarii curioși și entuziasmați au fost încântați de ziua aceasta petrecută altfel.
 
Acest eveniment nu doar că a consolidat legătura dintre școală, grădiniță și familie, dar a și arătat cât de valoros este parteneriatul nostru în educația și dezvoltarea copiilor. Copiii au arătat un interes autentic și o dedicație pentru a împărtăși și a învăța împreună, evidențiind munca în echipă și sprijinul reciproc.
Suntem profund mândri și emoționați de realizările lor și de pasul mare pe care l-au făcut împreună. Mulțumim învățătoarei Aliona Rotari și tuturor celor implicați pentru devotamentul și pasiunea lor, care fac din Școala Primară-Grădiniță “Abeceluș” un loc unde învățarea și creșterea se desfășoară într-un mediu plin de căldură, respect și cooperare.
Astăzi am celebrat nu doar 100 de zile de școală, ci și nașterea unor viitori lideri, educatori și prieteni. Să continuăm să construim împreună, să învățăm și să creștem în spiritul comunității “Abeceluș”, unde fiecare zi este o aventură și o oportunitate de a face diferența.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

Lansarea revistei „Dimineața cuvintelor”

Lansarea revistei „Dimineața cuvintelor”

Astăzi, 29 aprilie 2024, elevii noștri din clasa I, sub îndrumarea doamnei învățătoare Aliona Rotari, au avut privilegiul de a participa la evenimentul de lansare a revistei „Dimineața Cuvintelor”, organizat la Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”. Într-un...

citește mai mult
Summit-ul Școlar „Conectați prin Știință”

Summit-ul Școlar „Conectați prin Știință”

Sâmbătă, 27 aprilie, echipa Școlii Primare-Grădiniță „Abeceluș” a participat la deschiderea Summit-ului Școlar Moldo-American „Conectați prin știință”. Este vorba de un eveniment dedicat inovației, educației și colaborării în domeniul științelor și tehnologiei. Gazda...

citește mai mult
Schimbăm lumea prin știință și tehnologie

Schimbăm lumea prin știință și tehnologie

Impactul proiectului eTwinning „STEM for Sustainable Goals” Autor: Iuliana RĂDULESCU, învățătoare grad didactic II, Ambasador Scientix, Școala Primară Grădinița „Abeceluș”, or. Durlești, Republica Moldova În contextual actual al problemelor globale precum: schimbările...

citește mai mult