Viața școlii
Anunț Special de la Școala Primară-Grădiniță „Abeceluș”
Dragi prieteni, comunitatea noastră mică a dat dovadă, încă o dată, de solidaritate și generozitate în cadrul iarmarocului de mărțișoare, unde am reușit să strângem 7500 lei! Cu un aport suplimentar de 2500 lei din partea administrației, suma totală a ajuns la 10000 lei, destinată achiziționării de cărți pentru copii.
Cu bucurie vă anunțăm că la apelul nostru către editurile de carte românească a răspuns cu generozitate Editura Arc din Chișinău, sub îndrumarea directoarei Lucia Ciocan. Pentru suma donată, editura ne propune 87 de titluri de carte (în total 108 exemplare), la care au adăugat, prin bunăvoința lor, o donație de 22 de titluri de carte (60 de exemplare).
Această colecție impresionantă de cărți va fi direcționată către o bibliotecă a cărei comunitate ne va convinge că merită această donație valoroasă. Vrem să auzim de la voi! **Trimiteți-ne un mesaj care să ne arate de ce biblioteca voastră ar fi locul perfect pentru aceste cărți**. Fie că este vorba despre pasiunea pentru lectură, despre cum aceste cărți ar putea inspira și educa, sau despre un proiect comunitar deosebit, așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem poveștile voastre!
Cum puteți participa?
  • Trimiteți-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook/Instagram cu povestea bibliotecii voastre și de ce aceasta merită să primească donația.
  • Implicați-vă comunitatea să susțină povestea voastră printr-un like, share sau comentariu!
Termenul limită pentru trimiterea mesajelor este 14 martie, ora 14:00. Câștigătorul va fi anunțat pe 15 martie, într-o postare specială pe pagina noastră.
Să ne unim forțele pentru a aduce bucuria lecturii în inimile a cât mai multor copii!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii