Proiecte Extrașcolare
Aprecieri Sincere și Pedagogice
19 decembrie 2023
În ziua de 19 decembrie 2023, într-o atmosferă de profundă gratitudine și entuziasm pedagogic, dorim să aducem laude sincere colegelor noastre distinse, Rădulescu Iuliana, Dediu Natalia și Mîrzenco Tatiana, laureate ale concursului „Proiecte eTwinning. Inovație și Colaborare 2023”. Angajamentul și abilitățile lor remarcabile au înnobilat instituția noastră educațională, insuflând simultan entuziasm și inspirație fiecărui elev implicat în proiectul „The Magic of the 4 Powers: W.E.A.F”.
Premiantele au împărțit cu elevii săi darurile generoase, oferite de Biroul Național de Asistență eTwinning.
 
Aceste gesturi nu numai că au adus bucurie, dar au și consolidat legăturile de echipă și spiritul comunității în rândurile noastre.
Prin acest mesaj, dorim să exprimăm recunoștința noastră profundă pentru contribuția lor excepțională și pentru momentele educative memorabile pe care le-au facilitat. Prezența și eforturile lor sunt o sursă inestimabilă de inspirație și un model de urmat în lumea educației.
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

O Aventură Educativă cu Grupa „Albinuțele”

O Aventură Educativă cu Grupa „Albinuțele”

Astăzi, micuții exploratori din grupa „Albinuțele” au trăit o experiență de neuitat alături de doamna Natalia Zotea, metodista instituției noastre. Într-un cadru plin de curiozitate și mister, copiii au devenit mici cercetători ai naturii, descoperind secretele...

citește mai mult