Proiecte Extrașcolare / Viața școlii
Atelier de pictură online, la eTwinning
25 ianuarie 2024
Astăzi, 25 ianuarie 2024, am avut bucuria și onoarea de a fi parte dintr-o experiență culturală și educațională de neuitat. În cadrul proiectului eTwinning, elevii noștri au participat la un atelier de pictură online, ghidați de talentata pictoriță Olga Coronovschi, originară din Moldova și rezidentă în Norvegia.
Sub îndrumarea doamnei Coronovschi, copiii noștri au explorat tehnica de realizare a desenului „Mărul”, un simbol al cunoașterii și creativității. A fost o ocazie unică pentru elevii noștri să învețe direct de la un artist profesionist și să își dezvolte abilitățile artistice.
Ne mândrim cu parteneriatele noastre internaționale, care au permis participarea elevilor din 27 de clase din 5 țări diferite. Această activitate nu doar că a îmbogățit experiența educațională a copiilor noștri, dar a și consolidat legăturile noastre cu comunități și culturi diverse.
 
La Școala Primară-Grădiniță „Abeceluș”, credem cu tărie în puterea educației prin artă și în formarea unei comunități globale în care copiii noștri să crească împreună, să învețe unii de la alții și să își extindă orizonturile.
Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie educațională plină de culoare și creativitate!
 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

O Aventură Educativă cu Grupa „Albinuțele”

O Aventură Educativă cu Grupa „Albinuțele”

Astăzi, micuții exploratori din grupa „Albinuțele” au trăit o experiență de neuitat alături de doamna Natalia Zotea, metodista instituției noastre. Într-un cadru plin de curiozitate și mister, copiii au devenit mici cercetători ai naturii, descoperind secretele...

citește mai mult