Important / Viața școlii
Conferința municipală „Rolul educației pentru pace și dezvoltare sustenabilă”
27 ianuarie 2024
27 ianuarie 2024 – o zi specială pentru comunitatea educațională „Abeceluș”! Directorul nostru, Sergiu Afanasiu, împreună cu un grup de învățătoare dedicate, au avut onoarea de a participa la Conferința municipală „Rolul educației pentru pace și dezvoltare sustenabilă”.
Această conferință, organizată de DGETS a municipiului Chișinău în parteneriat cu Universitatea Pedagogică Stat „Ion Creangă”, a fost o platformă extraordinară pentru schimbul de idei și experiențe educaționale valoroase. Echipa noastră a avut oportunitatea unică de a disemina și împărtăși experiențele și realizările noastre în cadrul proiectelor E twinning și STEAM.
Fiecare proiect prezentat a fost o dovadă a angajamentului nostru pentru educarea copiilor în spiritul păcii, sustenabilității și inovației.
Suntem profund recunoscători pentru această oportunitate de a împărtăși și învăța împreună cu colegii de seamă. La „Abeceluș”, credem că educația este cheia unui viitor mai bun cu oameni valoroși în preajmă.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

O Aventură Educativă cu Grupa „Albinuțele”

O Aventură Educativă cu Grupa „Albinuțele”

Astăzi, micuții exploratori din grupa „Albinuțele” au trăit o experiență de neuitat alături de doamna Natalia Zotea, metodista instituției noastre. Într-un cadru plin de curiozitate și mister, copiii au devenit mici cercetători ai naturii, descoperind secretele...

citește mai mult