Proiecte Extrașcolare
Elevii „Abeceluș” – în ospeție la „Viorica”
Elevii din clasa l și a II-a au mers în vizită la Muzeul de frumusețe „Viorica Cosmetic”. După ce au făcut un tur al muzeului, elevii au fost invitați să ia parte la un atelier de pregătire a produselor cosmetice.
În ochii fiecărui școlar se poate citi curiozitatea și entuziasmul de a descoperi lucruri noi.
Ținând cont de proporții, au combinat ingredientele necesare pentru a prepara scrabul eco pentru corp și o minge cu săruri pentru baie.
Această activitate face parte din seria de activități STEAM, prin care micii școlari sunt familiarizați cu diverse profesii și a fost realizată cu susținerea părinților.
La finalul activității au primit diplome de participare, fiindcă Abecelușii sunt creativi și talentați.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

YmcaMoldova ne-a oferit o donație de 20 de laptopuri!

YmcaMoldova ne-a oferit o donație de 20 de laptopuri!

Prieteni dragi, avem o mare bucurie și vrem s-o împărtășim cu voi. Chiar acum, s-a întâmplat o adevărată mi-nu-ne! Şcoala-Grădiniţă „Abeceluș” a primit o donație valoroasă ce constă din 20!!! de laptopuri. Mulțumiri @YmcaMoldova și întregii echipe „Abeceluș”, fără de...

citește mai mult
Martie – Luna pentru Viață

Martie – Luna pentru Viață

Martie este Luna Pentru Viață, astfel că, pe 1 Martie, elevii Școlii Primare - Grădiniță ,,Abeceluș" au participat la târgul de caritate „Un mărțișor pentru Viață” - un eveniment cu adevărat plin de viață, organizat în parteneriat cu Centrul de sprijin pentru femeile...

citește mai mult