Ciclul preșcolar
Magie la Clubul de Robotică de la Grădinița „Abeceluș”
6 februarie 2024
Bună ziua, dragi prieteni ai comunității noastre educaționale!
Astăzi, cu bucurie vă împărtășim o fărâmă din magia care se întâmplă la Clubul de Robotică de la Grădinița “Abeceluș”. Aici, chiar și roboții par să prindă viață, grație mâinilor pricepute și imaginației bogate ale preșcolarilor noștri.
În cadrul acestor lecții speciale, copiii noștri devin mici ingineri și programatori, asamblând cu entuziasm piese Lego și dându-le viață prin programare. Este o adevărată minune să îi vedem pe cei mici concentrându-se asupra fiecărei piese, colaborând pentru a construi robotul dorit și apoi admirându-le operațiunea când aceștia încep să se miște.
Aceste activități le oferă copiilor minunata ocazie de a înțelege principiile de bază ale roboticii și programării, dar și încurajează să gândească logic, să lucreze în echipă și să fie creativi. Este un amestec perfect între învățare și distracție, unde curiozitatea și imaginația sunt la ele acasă.
Ne mândrim cu fiecare mic robotician din clubul nostru și suntem convinși că aceste lecții de robotică sunt doar începutul unei călătorii fascinante în lumea tehnologiei și inovației pentru ei.
Urmăriți-ne pentru mai multe aventuri tehnologice alături de tinerii noștri exploratori!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

O Aventură Educativă cu Grupa „Albinuțele”

O Aventură Educativă cu Grupa „Albinuțele”

Astăzi, micuții exploratori din grupa „Albinuțele” au trăit o experiență de neuitat alături de doamna Natalia Zotea, metodista instituției noastre. Într-un cadru plin de curiozitate și mister, copiii au devenit mici cercetători ai naturii, descoperind secretele...

citește mai mult