Proiecte Extrașcolare
Martie – Luna pentru Viață
Martie este Luna Pentru Viață, astfel că, pe 1 Martie, elevii Școlii Primare – Grădiniță ,,Abeceluș” au participat la târgul de caritate „Un mărțișor pentru Viață” – un eveniment cu adevărat plin de viață, organizat în parteneriat cu Centrul de sprijin pentru femeile în criză de sarcină „Sfânta Elisabeta” și A.O. „Moldova pentru Viață”.
Copiii au confecționat manual mărțișoare, în cadrul atelierelor realizate cu multă dedicație, de către cadrele didactice, la școală, sau împreună cu părinții, acasă.
Mărțișoarele delicate, făcute, se vede, cu mult drag, au fost expuse spre vânzare în cadrul instituției, și au fost cumpărate de către colegii copiilor, dornici de a dărui…
Banii adunați din vânzarea mărțișoarelor au fost donați Centrului Sfânta Elisabeta, coordonatoare- doamna Nadejda Usatîi.
Vom continua să organizăm activități pentru Viață în parteneriat cu Asociația Moldova pentru Viață, pentru că prețuim copiii, care sunt cel mai prețios dar al Bunului Dumnezeu pentru fiecare părinte.
Transmitem calde mulțumiri tuturor celor care s-au ostenit pentru reușita acestui eveniment: cadrelor didactice, părinților, copiilor, d-lui director Sergiu Afanasiu. Dorim tuturor multă, multă bucurie și o primăvară cu multă Pace și Viață!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

YmcaMoldova ne-a oferit o donație de 20 de laptopuri!

YmcaMoldova ne-a oferit o donație de 20 de laptopuri!

Prieteni dragi, avem o mare bucurie și vrem s-o împărtășim cu voi. Chiar acum, s-a întâmplat o adevărată mi-nu-ne! Şcoala-Grădiniţă „Abeceluș” a primit o donație valoroasă ce constă din 20!!! de laptopuri. Mulțumiri @YmcaMoldova și întregii echipe „Abeceluș”, fără de...

citește mai mult
Elevii „Abeceluș” – în ospeție la „Viorica”

Elevii „Abeceluș” – în ospeție la „Viorica”

Elevii din clasa l și a II-a au mers în vizită la Muzeul de frumusețe „Viorica Cosmetic”. După ce au făcut un tur al muzeului, elevii au fost invitați să ia parte la un atelier de pregătire a produselor cosmetice. În ochii fiecărui școlar se poate citi curiozitatea și...

citește mai mult