Viața școlii
O întâlnire memorabilă cu distinsul scriitor Petre Crăciun
Încântați și inspirați de magia literaturii, am avut onoarea de a organiza la Școala Primară-Grădiniță „Abeceluș” o întâlnire memorabilă cu distinsul scriitor Petre Crăciun, în cadrul proiectului transfrontalier „Ne jucăm, ne distrăm – meserii noi învățăm”. O experiență de neuitat, alături de elevii Școlii Gimnaziale nr. 15 din Brașov, unde imaginația și creativitatea au fost cuvintele din capul mesei.
Cu povești ce captează esența emoțiilor umane și personaje ce inspiră curaj și perseverență, Petre Crăciun a reușit să deschidă o fereastră spre lumea vastă și colorată a literaturii pentru copii. A fost o călătorie într-un univers unde fiecare cuvânt are puterea de a construi lumi, de a împărtăși vise și de a însufleți speranțe.
Întrebări curioase și idei creative au zburdat în aer, pe măsură ce copiii au interacționat direct cu maestrul poveștilor. Aflând despre arta scrisului și emoțiile care dăruiesc viață poveștilor, elevii noștri au primit o sursă inepuizabilă de inspirație pentru a-și explora propriile talente și aspirații.
Ne mândrim cu această oportunitate unică de a îmbogăți orizonturile elevilor din comunitatea noastră și suntem profund recunoscători scriitorului Petre Craciun pentru generozitatea și pasiunea cu care a împărtășit secretele lumii sale literare.
Vă mulțumim pentru că ați fost parte din această călătorie fantastică!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii