Ciclul primar / Proiecte Extrașcolare
STEM Discovery 2023
14 februarie 2023
În cadrul Campaniei Internaționale STEM Discovery 2023, elevii din Școala Primară Grădinița „Abecelus” au participat activ la o serie de activități STEM – „Știință și Artă – taina descoperirilor”.
Ei au studiat despre femeile din domeniul STEM, au învățat regulile de securitate și net-eticheta pe internet, au participat la concursul „Matematica aplicată” și au realizat diverse mijloace de transport din materiale reciclabile. Toate acestea au fost prezentate în cadrul  expoziției, ce a putut fi vizitată de părinți.
Scopul acestei acțiuni a fost să familiarizam elevii cu meseriile STEM și să învețe să colaboreze, să creeze și să fie motivați la noi experiențe.
Școala Abecelus pregătește micii școlari pentru meseriile viitorului.
Mai multe imagini puteți găsi aici.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

YmcaMoldova ne-a oferit o donație de 20 de laptopuri!

YmcaMoldova ne-a oferit o donație de 20 de laptopuri!

Prieteni dragi, avem o mare bucurie și vrem s-o împărtășim cu voi. Chiar acum, s-a întâmplat o adevărată mi-nu-ne! Şcoala-Grădiniţă „Abeceluș” a primit o donație valoroasă ce constă din 20!!! de laptopuri. Mulțumiri @YmcaMoldova și întregii echipe „Abeceluș”, fără de...

citește mai mult
Elevii „Abeceluș” – în ospeție la „Viorica”

Elevii „Abeceluș” – în ospeție la „Viorica”

Elevii din clasa l și a II-a au mers în vizită la Muzeul de frumusețe „Viorica Cosmetic”. După ce au făcut un tur al muzeului, elevii au fost invitați să ia parte la un atelier de pregătire a produselor cosmetice. În ochii fiecărui școlar se poate citi curiozitatea și...

citește mai mult