Proiecte Extrașcolare
Toată școala citește o carte
28 octombrie 2023
A fost prea frumos și special evenimentul organizat de învățătorii noștri împreună cu elevii caselor primare care, pe parcursul lunii octombrie, au fost protagoniștii campaniei „Toată școala citește o carte”. În cadrul Clubului de Lectură, cititorii din instituția noastră s-au delectat, de data aceasta, cu cartea „Ștrengărița”, scrisă de prietena Abecelușilor Claudia Partole.
Elevii s-au întrecut la întrebări și răspunsuri dintre cele mai ingenioase, iar cei mai silitori au acces în etapa finală care s-a desfășurat astăzi și unde au participat, cu mult interes, elevii din clasa a 3-a și a 4-a.
Pentru că ne dorim sa avem un mediu educațional prietenos, am creat echipe mixte, având reprezentanți din ambele clase unde prietenii cărții au răspuns la întrebări, și-au exprimat propriile opinii, argumentându-le și au prezentat agendele de lectură.
A învins Prietenia și dragostea de carte!
Astfel de activități sunt binevenite, oferind posibilitatea ca elevii să stabilească relații frumoase cu semenii săi, să pună la încercare cunoștințele sale și să înfrunte bariera comunicării în afara spațiului clasei.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

Ai noștri – la Iași!

Ai noștri – la Iași!

Elevii din instituția noastră au avut parte de o călătorie la Iași, orașul cu o istorie bogată și cu o cultură deosebită. Au vizitat mai multe obiective turistice. Grădina Botanică, care era plină de culoare, i-a întâmpinat pe elevi cu mireasma florilor de toamnă....

citește mai mult
Toamna aurie ne-a sosit în prag

Toamna aurie ne-a sosit în prag

Ne-am bucurat astăzi de o fantastică și blândă zi de toamnă, împreună cu Abecelușii noștri. Educatoarele creative si harnice au reușit să provoace copiilor o gamă largă de emoții, de la curiozitate și bucurie până la un sentiment profund de mândrie pentru familie,...

citește mai mult