Proiecte Extrașcolare
În ospeție la Maestrul Eugen Doga
Nu-i așa că timpul ploios de afară v-a ținut pe toți în case sau în clase? Pe elevii din clasa a II-a școlii noastre, dar și pe doamna învățătoare Iuliana Rădulescu condițiile meteo nu i-au speriat și, înfruntând ploaia și ambuteiajele din oraș, au mers în ospeție la marele maestru Eugen Doga, geniul muzicii spațiului românesc.
Gazda primitoare și profund emoționată de vizita micilor admiratori ne-a primit cu căldura caracteristică acestei minunate familii, îndulcindu-ne pe toți cu alese bunătăți și grijă părintească.
Deși nu suntem o instituție cu profil artistic, dragostea pentru poezie, muzică, dans și desen, într-un cuvânt – de tot ce e frumos, le este altoită elevilor cu mult har încă din fragedă copilărie.
Prezentând câteva din piesele maestrului precum cântecele „Codrii mei bătrâni”, „Scăpărici”, „Du-mă în Moldova mea”, oaspeți, acompaniați de profesorul Vadim Cazac, au cucerit inima inegalabilului Eugen Doga. Dânsul a ascultat-o cu mare atenție și pe Eva Poneatenco, care, cu vocea sa angelică, a readus-o pe „Maria Mirabela” în casa compozitorului. Copleșit de emoții, Maestrul Doga ne-a oferit un dar prețios pentru biblioteca școlii: cele mai noi titluri de carte, în care se reflectă opera și viața domniei sale. Asemenea evenimente nu se uită niciodată.
Trecută prin inimile copiilor noștri, muzica lui Eugen Doga rămâne nemuritoare.
La mulți ani, Maestre! Suntem mândri și fericiți să vă întâlnim. Mulțumiri alese doamnei Natalia Doga, pentru că este mereu alături de dumneavoastră.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai multe

Noutățile școlii

Toată școala citește o carte

Toată școala citește o carte

A fost prea frumos și special evenimentul organizat de învățătorii noștri împreună cu elevii caselor primare care, pe parcursul lunii octombrie, au fost protagoniștii campaniei „Toată școala citește o carte”. În cadrul Clubului de Lectură, cititorii din instituția...

citește mai mult
Ai noștri – la Iași!

Ai noștri – la Iași!

Elevii din instituția noastră au avut parte de o călătorie la Iași, orașul cu o istorie bogată și cu o cultură deosebită. Au vizitat mai multe obiective turistice. Grădina Botanică, care era plină de culoare, i-a întâmpinat pe elevi cu mireasma florilor de toamnă....

citește mai mult
Toamna aurie ne-a sosit în prag

Toamna aurie ne-a sosit în prag

Ne-am bucurat astăzi de o fantastică și blândă zi de toamnă, împreună cu Abecelușii noștri. Educatoarele creative si harnice au reușit să provoace copiilor o gamă largă de emoții, de la curiozitate și bucurie până la un sentiment profund de mândrie pentru familie,...

citește mai mult